Fagkongres 2022 og markedsføring af faglige selskaber

På to webinarer har de faglige selskaber fået indsigt i muligheder for at optimere markedsføringen frem mod fagkongres 2022. Her følger en kort opsamling samt adgang til præsentationer fra begge dage

af Seniorkonsulent Lars Tomlinson - 14.10.2021
Webinar d. 7. oktober 2021

Dansk Selskab for Fysioterapi har sammen med Danske Fysioterapeuter afholdt to webinarer (d. 21. september og 7. oktober), hvor vi gennemgik muligheder og tips til at forbedre markedsføringen af de faglige selskaber i forbindelse med fagkongres 2022.

På de to webinarer deltog Cecilia Thorsén og Heidi Hem fra Danske Fysioterapeuters kommunikationsafdleng. De to introducerede til vigtig viden om bl.a brug af sociale medier, infomøder for potentielle nye medlemmer af fagelige selskaber og om en kommende fagkongres web-app.

Se powerpointpræsentationer

Du finder her de to præsentationer fra webinarerne:

Markedsføring af faglige selskaber, præsentation, d. 21. september 2021 (pdf)

Q&A - webinar, præsentation d. 7. oktober 2021 (pdf)

Hvis du ønsker at se optagelse fra de to webinarer, så kan det rekvireres hos DSF sekretariat, Lars Tomlinson: lt@dsfys.dk 

Web-app vil erstatte den tidligere fysisk stand på fagkongres

En kommende web-app bliver den primære kontaktmulighed for deltagerne under fagkongressen. Det er her meningen at der kan stilles spørgsmål til bl.a. oplægsholdere og faglige selskaber. Appen kommer samtidig til at erstatte den fysiske stand, som de faglige selskaber tidligere har bemandet ved tidligere fagkongresser. Appen lanceres i starten af 2022.