Præsenter dit projekt på Fagkongres 2022

I år er der hele 3 muligheder for at fortælle om dit projekt. Som normalt kan du vælge mellem et kort mundtlig oplæg eller en posterpræsentation. Men som noget helt nyt er der i år også mulighed for at melde sig til Ph.d. Cup, som er et nyt format vi prøver kræfter med. Fristen for indsendelse af forslag er 20. august 2021

af Faglig konsulent Bibi Dige Heiberg - 27.05.2021

Tidligere i år kunne man indsende forslag til de store sessionstyper på Fagkongress 2022, men nu er tiden kommet til at indsende forslag til præsentation af jeres egne projekter.

Så har du og dine kollegaer noget spændende at fortælle, så fat den elektroniske pen og udfyld det elektroniske ansøgningsskema som i år findes på E-fond.

Alle indsendte forslag til korte mundtlige og poster præsentationer vil blive kvalitetsvurderet af det videnskabelige panel, hvorefter de bedste forslag udvælges til præsentation på Fagkongressen 2022.

Ph.d. Cup nyt format på Fagkongres 2022

Der findes efterhånden mange fysioterapeuter med en ph.d. grad og det stigende antal af forskeruddannede fysioterapeuter betyder da også en betydelig stigning i mængden af fysioterapeutisk forskning. Men hvordan får man sin forskning ud at leve i klinisk praksis?

For at klare sig i forskningsverdenen skal man ikke alene være en dygtig forsker. Det er også yderst vigtigt at man kan formidle sin forskning og derved gøre kompliceret viden let forståelig og praktisk såvel som klinisk anvendelig for den praktiserende fysioterapeut.

Som et nyt initiativ, har vi til Fagkongres 2022, valgt at prøve kræfter med formatet Ph.d. Cup, hvor især formidling af ens forskning er i fokus.

Blandt alle indsendte ansøgninger, udvælges 5 kandidater, som herefter modtager undervisning i formidling for efterfølgende at præsentere sin forskning på Fagkongres 2022.

For at deltage i Ph.d. Cup skal du have afsluttet et ph.d. studie indenfor seneste 5 år eller være tæt på at afslutte et ph.d. forløb således at du har endelige resultater, som du kan præsentere.

Hvis du vil vide mere om indsendelse af forslag, Ph.d. Cup eller generelt om Fagkongres 2022, så klik på linkene herunder og find vej til Fagkongres 2022 sitet på fysio.dk, hvor du kan læse meget mere og finde svar på ofte stillede spørgsmål.